Deklaration

Förutom ren förvaltning av skogsfastigheter och virkeshandel sysslar vi även med specifik ekonomisk rådgivning inom det skogliga området, bl.a…

Deklaration

Skattelagstiftningen är ofta komplicerad och under ständig förändring. Att upprätta deklaration på ett fördelaktigt sätt kan i många fall vara utmanande och fallgroparna blir alltfler. Vi vet av erfarenhet att man hellre vill lägga tid på annat, låt oss därför hjälpa dig med deklarationen. För oss är det viktigt att ditt skatteutfall blir så gynnsamt som möjligt över tid och ser till att dina val idag, blir morgondagens skörd. Vi ser över hela din situation innan vi ger ekonomisk rådgivning för att du ska få bästa möjliga resultat.

Att ha och äga skog innebär också att man är en egen företagare, det är just därför du även bör tänka som en egen företagare. Nordtimmer har en god lokal kännedom med spetskompetens som vi vill använda för att hjälpa dig framåt. Oavsett vilket mål du har med ditt skogsägande kan vi leda dig på rätt väg samt vara ditt bollplank i olika beslut, just för att göra det enkelt för dig.

Tänk långsiktigt och företagsekonomiskt så får du ut mer av ditt skogsägande

Behöver du hjälp med din deklaration? Kontakta oss idag.
Vi har kunder från KirunaLuleåJokkmokkHaparandaNorrbotten.